Friday, October 26, 2018

Islamin islamistien muhamettilaisten perseitä nuoleva virallinen Suomi irtaantukoon ihmisoikeussopimuksista joiden mukaan muhammed ei ole pedofiili. Seppo Lehdolle vankeutta muhammed pedofiili ymv tiedosta kokonaistuomion oltua 2 v 5 kk

Austrian woman's defamation of the Prophet Muhammad doesn't count as freedom of expression, European court rules.  https://reason.com/blog/2018/10/25/european-court-womans-defamation-muhammad

Islamin islamistien muhamettilaisten perseitä nuoleva virallinen Suomi irtaantukoon ihmisoikeussopimuksista joiden mukaan muhammed ei ole pedofiili. 

Seppo Lehdolle vankeutta muhammed pedofiili ymv tiedosta kokonaistuomion oltua 2 v 5 kk, kun valtionsyyttäjä mika illman nimensä perusteella suomeksi sairas mies vielä vankeudessa leipoi 1 kk kertaalleen syyttämättäjätetyn Suomenmaa-lehden toimittaja "kunnialoukkauksen" perusteella. Vaatimuksethan Tampereen käräjäoikeudessa perustuivat siihen "että nainen jätti, sillä perusteella 20 000 €".


Lakimiehenä ko käräjillä tammikuussa 2010 oli Jaakko Tuutti, mikä ihmetteli miten voidaan leipoa tuollaiseen juttukokonaisuuteen jälkikäteen vielä lisää.

Älkäämme antautuko idiotismin ja kansainvälisten pedofiliajengien ja terroristien edessä. On erittäin surullista että arvojärjestykset kääntyvät uhrien vahingoiksi islamisteja nuoleskellessa.

-------------------
Väitetyillä keskiaikaisilla tulkinnoilla "jumalanpilkka ja ns uusiokieli "uskonrauhan häirintä" on viimekädessä ihmisoikeuksien ja ilmaisuvapauden poljentaa ja häpäisyä.
https://jumalanpilkka.blogspot.com/
---------------------

1 comment:

  1. Kun koraanissa lukee että on pantu alaikäistä niin se on kiistämätön fakta että kyse on pedofiliasta. Muhammed kritisoi juutalaisia tappamalla heitä, sekin on fakta https://jumalanpilkka.blogspot.com

    Seppo Lehto eduskuntaan uuden ajan ristiretkeläisenä Tampere Pirkanmaa

    ReplyDelete